2012年10月29日月曜日

Taco rice



Aikaisemmin luulin, että taco-rice on meksikolainen ruoka, mutta nykyään selvisi, että se on alukuperäisesti tehty Okinawassa,  etelä-saarissa Japanissa. En ole koskaan syönyt oikekeaa taco-ricea, sillä siihen käytetään lihaa, joten en tiedä miten oikeaa taco-riisia tehdään. 

Käytän vegaanisissa taco-ricessa soijarouhetta lihan sijaan. Taco-rice on ysksinkertainen, nopea ja helppo ruoka. Ensin laitetaan lautaselle riisia, ja sen päälle salaatteja. Sitten salaattien päälle tomaattinen soijarouhekastiketta (teen sen samalla tavalla kuin tortillan tomaattinen soijarouhetäyte, eli siihen kuuluu mm. soijarohetta, tomaattimurskaa, sipulia, valkosipulia ja taco-mausteseos). Sitten vielä soijarouhekastikkeen päälle salsakastiketta ja soijajuustoa (tällä kertaa laitoin vegaanista parmesaanijuustoa) Lopuksi taco-ricen ympärille laitetaan tomatteja ja avokadoa. Helppoa!

0 件のコメント:

コメントを投稿